Srečanje vinogradnikov in vinarjev Slovenije – Bistrica ob Sotli

Srečanje vinogradnikov in vinarjev Slovenije – Bistrica ob Sotli

Kot smo že objavljali bo letošnje Srečanje vinogradnikov in vinarjev Slovenije “VINISOV DAN” potekalo v nedeljo, 27. 6. 2021 med 10. in 16. uro v Bistrici ob Sotli. Na dogodku – srečanju bo v sklopu občinskega praznika občine Bistrica ob Sotli potekal tudi Petrov sejem. Na prireditvi bodo podeljena priznanja za ocenjevanje vina iz 4. ocenjevanja vin VINIS – a. Zveza VINIS pa bo prav tako izdala bilten z rezultati ocennjevanja in drugimi prispevki.

Društvo vinogradnikov Šempeter in organizacijski odbor VINIS-a sta v sklopu prireditve pripravila tudi paketno ponudbo – bon za prehrano z degustacijo: obrok prehrane (mešano na žaru + priloge) in tri (3) bone za degustacijo vin v višini 10€.

ZDVD organizira brezplačni avtobusni prevoz, ki je omejen na število udeležencev iz društev (prevoz plača ZDVD). Za prijavljene člane našega društva bo vstop na avtobus v Brežicah – Restavracija Štefanič ob 9. 30 uri.  Predviden odhod iz Bistrice ob Sotli je med 16. in 17. uro.

Za udeležbo na srečanju Vinogradnikov in vinarjev Slovenije mora društvo posredovati prijavnico za hrano in pijačo ter avtobusni prevoz. Prevoz na srečanje lahko izvedete tudi v lastni režiji vendar je potrebno posredovati število prijav za prehrano in degustacijo vin (bonov). Za vse informacije in prijave  kontaktirajte Darjo Šumlaj na GSM 051 670 382.   

V spodnji prilogi vam posredujemo tudi program Srečanja vinogadnikov in vinarjev Slovenije.

Program - 3. VINIS-ov dan, 27.junij 2021
773 Ogledi