Člani DV Dolina – Jesenice na 57. mednarodnem kmetijsko – živilskem sejmu AGRA 2019 v Gornji Radgoni

Člani DV Dolina – Jesenice na 57. mednarodnem kmetijsko – živilskem sejmu AGRA 2019 v Gornji Radgoni

V okviru 57. mednarodnega kmetijsko – živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni je v torek, 27.8.2019, potekala že 45. podelitev medalj ocenjevanja vin Vina Slovenije Gornja Radgona. 

Člani DV Dolina – Jesenice smo se tudi letos, kot že nekaj let do sedaj, v velikem številu udeležili tega dogodka. Tudi sicer smo z lepim številom oddanih in najvišje ocenjenih vzorcev cvička dokazali, da sodimo v sam vrh v pridelavi tega našega dolenjskega posebneža.

Letos so se nam pridružili tudi vodilni člani občinske uprave Občine Brežice z županom g. Ivanom Molanom na čelu. Niso skrivali ponosa, da so lahko priča, za naše društvo tako pomembnega dogodka. Nam pa je njihova navzočnost potrditev, da v društvu dobro delamo in da so rezultati tega dela še kako vidni.

S ponosom smo zaploskali dobitnikom medalj katerim je, med ostalimi visokimi gosti, čestitala tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandra Pivec. Zlati medalji za cviček sta prejela Stanislav Barkovič in Milan Valek, srebrne medalje pa družina Bizjak, Stanislav Barkovič in Miroslav Škofljanc.

V veselem razpoloženju je tudi pot domov prav hitro minila in prav vsi smo bili enotni, da se drugo leto ponovno srečamo in s svojo prisotnostjo podpremo dosežke naših članov.

Še enkrat dobitnikom iskrene čestitke.

Za ogled foto utrinkov s sejma “AGRA 2019” kliknite tukaj.

 

 

 

741 Ogledi