Fakulteta za energetiko Krško na degustaciji vin naših vinogradnikov

Fakulteta za energetiko Krško na degustaciji vin naših vinogradnikov

Zaposleni na Fakulteti za Energetiko v Krškem Univerze v Mariboru so v okviru praznovanja petnajste obletnice obstoja, ki so jo praznovali v sredo, 22.06. 2022, po dopoldanski slovesnosti v Krškem, praznovanje nadaljevali na sproščenem srečanju na Izletniški kmetiji Svetnik v Gaju. Izrazili so željo po vodeni degustaciji naših vin in mi smo jim z veseljem ustregli. Obenem je bila to odlična priložnost, da gostom postrežemo, razen na stojnici, tudi na novo pridobljenih visokih mizah, ki smo jih za potrebe društva kupili pred kratkim.

Prisotne je v imenu članov društva pozdravil in predstavil naše delo predsednik Martin Kvartuh, ki je v nadaljevanju predstavil tudi izbrana vina našega kraja.

Člani in članice so goste postregli ne le z vini ampak tudi s prigrizkom. Za toplo in domače vzdušje je poskrbel mladi harmonikar Marko Vogrin. Gostje so zapeli in celo zaplesali. Vzdušje je bilo popolno. Pohval ni manjkalo. Za postrežbo in odlično izpeljan dogodek se je našim članom zahvalil tudi dekan fakultete prof. dr. Sebastijan Seme.

In spet smo se izkazali kot dobri gostitelji in organizatorji. Seveda pa si utrinke dogajanja lahko pogledate v priloženi foto galeriji.

>>>Foto galerija

235 Ogledi