Pokušina mladih vin in izbor za Naj tenki sirni kolač

Pokušina mladih vin in izbor za Naj tenki sirni kolač

Spoštovane članice, spoštovani člani in vsi ostali prijatelji in podporniki našega Društva vinogradnikov Dolina – Jesenice

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na tradicionalnem pred Miklavževem dogodku Pokušini mladih vin in izboru za Naj tenki sirni kolač, ki ga organiziramo v petek, 2. 12. 2022, ob 19. uri v dvorani Prosvetnega doma na Veliki Dolini.

Vinogradniki prinesite vzorce vin (čista steklenica) ob 17. uri v Slavčkove prostore, kjer bodo ocenili in svetovali odpravo morebitnih napak priznani degustatorji, ki so z veseljem sprejeli naše vabilo. To so g. Roman Baškovič, g. Jože Prah in g. Adi Brod. Pokušina mladih vin bo potekala do 19. ure, ko se bomo preselili v dvorano Prosvetnega doma in tam nadaljevali druženje. Svoja vina boste lahko ponudili tudi ostalim prisotnim, saj bo tam potekal izbor za Naj tenki sirni kolač.

Na izboru za Naj tenki sirni kolač lahko sodeluje kdorkoli, ne glede na članstvo, ki bo tenki kolač prinesel v dvorano do 18.30 ure, da ga komisija oceni. Letos bomo izbirali le slani sirni tenki kolač, če pa bo kdo prinesel z drugim nadevom, ga bomo prav tako veseli in ga ponudili prisotnim.

Pripravljamo krajši kulturni program, pa tudi za glasbo bo poskrbljeno. Vabljeni tudi vsi, ki bi se radi pohvalili s kakšnim “suhim sadjem”, ga bomo z veseljem narezali in kozarček rujnega bo še lepše stekel po grlu.

Vabljeni tudi vsi ostali, ki mogoče nimate vina za pokušino ali tenkega kolača za izbor, veseli vas bomo, da se podružimo in se imamo preprosto lepo.

Razlogov, da se nam pridružite je res veliko in prav veselimo se že druženja z vami v pred prazničnem času, ki prihaja.

Pridite, da nazdravimo, kot se za vinogradnike spodobi. NA ZDRAVJE

43 Ogledi